Cryolipolyse

Bij cryolypolyse wordt het lichaamsvet bevroren en op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling kan worden ingezet voor overtollig vet bij de buik, benen, lovehandles, billen, rug en armen.

Lees meer

Cavitatie

Geluidsgolven zorgen ervoor dat de vetophoping in beweging komt en zo kunnen de vetcellen worden afgebroken. De behandeling kan worden ingezet voor overtollig vet bij de dijen, bovenbenen, buik, rug of armen.

Lees meer

Behandelingen bij beauty salon John & Ans

Onze specialisten analyseren uw huid en luisteren naar uw behoeften. De verschillende behandelingen, die zowel voor dames als heren geschikt zijn, kunnen onderling perfect met elkaar gecombineerd worden waardoor onze specialisten een "beauty" programma kunnen samenstellen dat geheel op uw persoonlijke huidtype, huidconditie en wensen is afgestemd.

Wij omringen u in onze schoonheidssalon met alle zorg

Zoekt u even tijd voor uzelf, even weg van de drukke buitenwereld, een moment van rust, dan bent u in onze schoonheidssalon aan het goede adres. Voor en tijdens de behandeling komen rust, persoonlijke benadering, verzorging en kwaliteit op de eerste plaats. Wij bieden een ruime keuze aan verschillende behandelingen zoals een complete gezichtsbehandeling, reinigende behandeling, lichaamsmassage, handverzorging, harsbehandeling, verven van wimpers of wenkbrauwen, bruidsmake-up etc.

Boek vanaf nu online uw afspraken in onze Schoonheids- en pedicuresalon in Noord-Scharwoude.

Afspraak maken, makkelijkste is appen naar: 0682448782 , bellen kan natuurlijk ook. 0226 344499. Laat eventueel een boodschap achter en wij bellen u terug.

Maak afspraak

Voor de actuele prijslijst kunt het beste informeren en overleggen met onze specialisten.

Radiofrequentie (RF)

RF werkt op basis van radiofrequente golven die, diep in de huidlagen, het weefsel verwarmt. Hierdoor wordt extra collageen aangemaakt die de huid verstrakt en verstevigd. Lijntjes verdwijnen en rimpels verminderen.

Lees meer

Slimline

Een cocoon waarin je je overgeeft aan totale ontspanning. Een combinatie van zuurstof, licht therapie en droge warmte zorgt voor een verhoging van het metabolisme. Met andere woorden: snel vet verbranden en verbetering van de huid.

Lees meer

Zuurstofbehandeling

Deze speciale behandeling vermindert fijne lijntjes en rimpels, egaliseert de teint en geeft een frisse rosé egale huid. Daarnaast zorgt de behandeling voor kleinere poriën en een betere bloedcirculatie.

Lees meer